Com tots els anys el nadal ha arribat de nou a Barcelona, a pocs dies per a celebrar les festes nadalenques moltes persones es preparen per a organitzar una ocasió especial a compartir en família, una cosa màgica que faci recordar els bons moments del passat i el present que han transcorregut any rere any fins a la seva fi.

Segurament t’hauràs fixat que en aquesta època tota la ciutat i els seus habitants canvien per a començar un nou any i festejar-lo d’una manera especial que recordi tots els valors de l’esperit nadalenc i les tradicions familiars, no obstant això, sempre fer-se càrrec de l’organització de tots els menjars familiars es converteix en una tasca bastant exigent.

En aquestes festes i seguint la tradició, nosaltres també ens estem preparant per a celebrar el nou any d’una manera especial i única al costat dels nostres clients, una ocasió especial on commemorar les tradicions més antigues i compartir els moments amb alegria.

Per a aquest any nou, volem fer una celebració amb un gran sopar de gala amb una autèntica essència mediterrània. Volem que els nostres clients, igual que tu, facin de Bivio el seu lloc per a celebrar les festes, no sols pel menjar o l’ambient sinó per l’excel·lent companyia!

Tenim previst fer aquestes festes més grans que mai! El nostre propòsit és que els nostres clients gaudeixin d’una gran celebració amb tots nosaltres durant tota la nit, acompanyats dels millors plats de la Barceloneta, els còctels més potents, la millor música i la festa més llarga fins a altes hores de la matinada, donant la benvinguda al nou any 2020 en el nostre club privat Bivio.

Què és el que trobaràs en el sopar de cap d’any del restaurant Bivio?

> Plats inspirats en la cuina mediterrània de la Barceloneta, en el nostre menú de cap d’any trobaràs especialitats de mar i terra acompanyades amb salses casolanes pròpies i combinats amb els millors ingredients naturals.

> Vins espanyols de qualitat per a acompanyar tots els plats amb varietats de Criança i Verdejo a triar i cava de la marca Freixenet per a brindar el comiat de l’any 2019 i donar pas a l’any 2020. També podràs assaborir els nostres còctels més tropicals per a aquesta gran nit.

> Postres casolanes, raïm, cotillón i festa al costat del nostre DJ per a celebrar en gran les campanades de cap d’any i ballar fins a l’alba amb la millor música i el millor ambient de la Barceloneta.

Pots consultar el nostre menú complet des d’aquest enllaç: https://www.restaurantebivio.com/cena-de-fin-de-ano-en-barcelona/

AGRAÏMENTS ESPECIALS

Finalment en aquestes dates, volem agrair a tots els nostres col·laboradors, companys i amics que estan fent que aquest esdeveniment sigui possible en el restaurant Bivio, per això volem compartir algunes de les nostres col·laboracions realitzades durant aquest any.